Over ons

Spike Real Estate is een projectontwikkelaar die mensen een thuis biedt in de nabijheid van vele faciliteiten. Wonen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, restaurants, culturele centra, werkgelegenheid, sportcentra en groen, dat is wat wij bieden. Onze locaties zijn stuk voor stuk slim gekozen en vlot bereikbaar, en bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van invalswegen.

Spike Real Estate kiest bewust voor betaalbare en doordacht ingerichte woonprojecten. Een woning op maat van zijn omgeving en ingericht volgens de wensen van onze klanten, met aandacht voor duurzaam, energiebewust en functioneel bouwen. Een optimale combinatie, een goede prijskwaliteitsverhouding die zich laat vertalen in een mooi rendement en waarde stijging van uw vastgoed. Kortom Spike Real Estate biedt mensen een leven dichtbij alles.

Wij begeleiden je samen met onze architect van A tot Z en garanderen je dat er opgeleverd wordt zoals afgesproken. Op tijd, binnen budget en met uitstekende afwerking. Wij helpen je dan ook zorgeloos bouwen. En wat met het budget? Dat heb je zelf volledig onder controle. Op basis van het door jou gekozen woonlayout stellen we een vaste koopprijs vast. Wanneer je zou willen afwijken van de oorspronkelijke materialen, kan dit altijd mits eventuele toeslagen. Jij beslist uiteindelijk over het totaalbudget van je woning. Dat sluit onaangename financiële verassingen uit.

Appartementen volgens jouw persoonlijkheid.
Wanneer je een appartement bij ons koopt, bepaal je zelf de finale afwerking. We zorgen dat je het maximum uit je appartement haalt. Ons architectenbureau staat steeds klaar om je te adviseren over de uitwerking van de bouwplannen. Zo kunnen leuke ideetjes tot grootse resultaten leiden. Als toekomstige bewoner behoud je voldoende ruimte om je woning te personaliseren. Wij zorgen voor een ruime keuze aan materialen. Wij helpen je graag bij je keuze.

Met de stijgende energieprijzen wordt energiezuinig wonen steeds belangrijker. Ook de wettelijke verplichtingen rond energiezuinig wonen worden alsmaar strenger. Onze kennis en ervaring gebruiken we om betaalbare, energiezuinige woningen te bouwen. Onze gebouwen zijn geïsoleerd volgens de strengste normen, energiezuinig en milieubewust.

We werken met de Wet Breyne via KBC om u een 100 % voltooiingswaarborg te garanderen.

Ons team staat steeds voor je klaar. Wat je van ons mag verwachten? Een goede communicatie, een perfecte organisatie en toekomstgerichte aanpak.